"Hier is 't"

Bed and Breakfast

Omgeving

In de buurt van "Hier is 't" is veel te doen. Zo kunt u lekker wandelen langs de dijk van het IJsselmeer, fietsen door de lintbebouwing of gewoon lekker luieren bij ons aan het water. In de nabije omgeving kunt u op karpers vissen, wandelen, fietsen, musea bezoeken, varen, zeilen en zwemmen.

Agenda

Datum Omschrijving Locatie / Plaats
2-7-2022 Dijkpop Andijk
Voor alle activiteiten is er een goed overzicht op de evenementenkalender

Zwemmen in het recreatiegebied "De Vooroever" te Andijk.

Een heerlijk strand aan het IJsselmeer.
Lekker een dag vertoeven aan het strand met zon en schaduwplekken. Zeer geschikt voor oud en jong. Sanitair is aanwezig en geheel gratis.


Visput De Dobber Andijk

Karper vissen!
De visput is geopend vanaf 's morgens één uur voor zonsopgang tot één uur na zonsondergang, tijdens het openingsseizoen.

Nachtvissen op afspraak! Kantine aanwezig!


Museum Sow to Grow te Enkhuizen

Een werelds museum van de zaadveredeling. Het museum neemt u mee en laat de wereld zien van zaad tot gewas. De opzet is vernieuwend, duurzaam en van deze tijd. De educatieve aanpak is, voor jong en oud, een onderhoudende manier om de aandacht te blijven houden.


Hoedenmuseum "Zet 'm op"

Vanaf 23 augustus 2001 vindt u bij Hoedenmuseum "Zet 'm op" een verzameling van 20 jaar hoeden en alles wat ermee te maken heeft. Denk hierbij aan hoedenspelden, dozen, platen, boeken, tijdschriften etc. Inmiddels is de verzameling uitgegroeid tot zo'n 400 hoeden.


Theetuin "de libel"

Sinds kort hebben wij een theetuin geopend in Andijk. Onze theetuin is te vinden achter een sprookjesachtige verscholen padje. Open van dinsdag tot zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Mits de vlag voor aan de weg in top hangt.